Festmenuer 2018 2018-01-09T10:41:06+00:00

Festmenu 2018

Festmenuer 2018

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller råvarer! Hos os skal maden være en fantastisk oplevelse helt i jeres smag – altid frisklavet og udelukkende fremstillet af 1. klasses varer!
Alle muligheder er åbne! Herunder finder I lidt inspiration, idéer og priser, og når I beslutter jer for at holde jeres fest hos os, sætter vi os sammen og tilrettelægger menuen lige efter jeres ønsker.

Vi har herunder sammensat en lækker festmenu – dette blot som inspiration og eksempel – se flere menuer og vores samlet menukort i den røde boks til højre.

 

Festmiddag 1

Forret

Flot tallerkenanretning med håndskåret tatar af – Fersk røget laks – toppet op med lækker creme af mascapone og peberrod – anrettet med sprød rødbede, lakserogn, urter og skovsyre. Hertil serveres hjemmebagte speltboller og smør

Hovedret

Mør Oksefilet stegt med hvidløg og timian – Kraftig rødvinssauce – Kartoffelgratin med urter og rilette af langtidsbraiserede bryst – grov tomatsylt m/ skalotteløg samt råstegte friske, sprøde grønsager.

Dessert

Champagneglas fyldt med den lækreste trifli af cognacmousse – fløde med hvid chokolade – og crumble af lakrids, ristet mandel og cookies. Flot anrettet med hindbær, syre og mynte.

Pris pr. kuvert kr. 339,-

Livet er for kort

til dårlig vin

Om os

Læs mere