Menuer 2017-11-24T08:02:06+00:00

Menuer

Menuer

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller råvarer! Hos os skal maden være en fantastisk oplevelse helt i jeres smag – altid frisklavet og udelukkende fremstillet af 1. klasses varer!
Alle muligheder er åbne! Herunder finder I lidt inspiration, idéer og priser, og når I beslutter jer for at holde jeres fest hos os, sætter vi os sammen og tilrettelægger menuen lige efter jeres ønsker.

Eksempel på festmiddag serveret ved bordene:

– Laksesymfoni som flot kuvertanretning med tre slags laks – laksetatar af røget laks med rygeostecreme og purløg, laksemousse med sprødt og rogn samt varmrøget laks med salturt og syre. Hertil friskbagte flutes og smør

– Mør, rosastegt dansk kalvefilét med årstidens friske, sprøde grøntsager. Hertil Pommes Anna med hindbærcrisp og frisk timian samt kraftig sauce af svampe og kantareller.

Kuvertanretning af den ægte Marcel-chokoladekage med tvist af lakrids anrettet med friske bær samt frisk mynte. Hertil vanilleis af bourbon-vanille.

Pris pr. kuvert kr. 359,-

Forretter

Hovedretter

Grill

Desserter

Natmad

Til velkomstdrinken eller kaffebordet

Buffet

Vi starter altid med en kuvertanrettet forret – se priser og muligheder under ”Forretter” i toppen af siden.
Herefter dækker vi op på buffetbordet med lige præcis den menu, som I ønsker. Betragt nedenstående som forslag og idéer.

Sammensæt selv efter jeres egne ønsker:

Buffet hovedretter:

  • Smørstegte pousiner med druer og mandler. Hertil salat af friske æbler, spæde salater, valnødder, ingefær, lime og honning.
  • Hvidløgsmarineret lam med græsk salat, som består af oliven, feta og frisk oregano.
  • Duroc svinekrone stegt med citron og hvidløg hertil spidskålssalat med granatæble og ristet mandler.
  • Porchetta (italiensk steg af svinekød og krydderier) med salat af vandmelon, jordbær, rucola og feta.
  • Quiche Lorraine – hertil små salater med vinaigrettes, frisk parmasan, sprød bacon og krydderurter.
  • Helstegt kalvefilét med små ovnstegte kartofler med hvidløg og frisk rosmarin samt lys sauce af østershatte.
  • Røget og glaseret skinkesteg med flødekartofler.
  • Orangeglaserede berberi-andebryster med frisk rødkålssalat af rødkål, æbler, mandler og Cointreau-marinerede abrikoser.
  • Oksefilét med små ovnstegte kartofler med pil og krydderurter samt kraftig rødvinssauce med timian.
  • Hvidløgsmarineret kalveculotte m/ salat af rucola, lune ristet svampe, persille, citron og hvidløg

Lette retter til buffet:

  • Broccolitærte med bacon og mandler eller tærte med spinat, feta og soltørrede tomater.
  • Variation af solmodne tomater på bund af rucola med mozzarella, pinjekerner og frisk basilikum samt balsamico-glace.
  • Cæsarsalat med kyllingebryst, brød-croutoner, parmesan og cherrytomater samt ”Den ægte Cæsardressing”.
  • Kartoffeltærte med porre og bacon. Hertil hjemmelavet tomatpesto.
  • Grøntsagsfade med broccoli, grønne asparges, sugarsnaps m.m. med balsamico-marinerede rødløg, sprød bacon og pinjekerner.
  • Ægte parmaskinke flot anrettet med frisk honningmelon, jordbær og melonsvane.
  • Emmentalerbjælker, krydderurter og oliven.
  • Jordbær dyppet i chokolade samt udskåret vandmelon og vandmelonsvane.
  • Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter og ananas, melon og jordbær m.m.

Festmenu nr. 1:

Tallerkenanretning af laksepluk af varmrøget laks med krydderurter
og creme fraiche, anrettet på bund af små salater med soltørrede tomater og lakserogn.

Hertil friskbagte flutes og luksus olivenolie.

Buffet bestående af: 

  • Helstegt kalvefilét med små ovnstegte kartofler med hvidløg og frisk rosmarin samt lys sauce af østershatte.
  • Smørstegte pousiner med druer og mandler. Hertil salat af friske æbler, spæde salater, valnødder, ingefær, lime og honning.
  • Frisk tranebærrand med æbler, selleri og valnødder – flot pyntet med druer i fløde, frisk timian og rysteribs.
  • Salat af årstidens sprøde grøntsager med balsamico-marinede løg, sprød bacon og ristede pinjekerner.

Dessert-buffet:

  • Kælderens berømte hjemmelavede frugttærter med marcipan, chokolade og friske bær.
  • Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter samt ananas, melon og jordbær m.m.

Pris pr. kuvert kr. 359,-

Festmenu nr. 2 – italiensk:

  • Carpaccio, som flot kuvertanretning af råmarineret kalvefilét med rucola, ristede pinjekerner, parmesan og soltørrede tomater.
  • Hertil flutes, friske krydderurter og luksus olivenolie fra Australien.
  • Herefter buffet, som f.eks. kan bestå af:
  • Penne al Salmone – pasta i hvidvinssauce med stykker af varmrøget laks.
  • Insalata Caprese – tomatsalat med frisk mozzarella og basilikum, anrettet på spæde salater.
  • Helstegt kalvefilét med små ovnstegte kartofler med hvidløg og frisk rosmarin samt lys sauce af østershatte.
  • Kyllingebryst med soltørrede tomaterer og pancetta på bund af risotto med små svampe.
  • Gode oliven samt frisklavet pesto i lerkrukker og ”rigtige” madbrød med frisk oregano.
  • Vinglas fyldt med hjemmelavet vanille Panna Cotta toppet op med hindbær-”skum”, friske hindbær og mynte.

Pris pr. kuvert kr. 375,-

Festmenu nr. 3:

Forrets-buffet bestående af:

Fade med frisk stenbiderrogn, små kartofler, krydderurter og creme fraiche.

Små salater med varmrøget laks, rejer, soltørrede tomater, dressing og grønne asparges

Anti Pasti-fad med parmaskinke, melon, italiensk spegepølse, oliven m.m.

Hovedrets-buffet:

  • Oksefilét med små ovnstegte kartofler med pil og krydderurter samt kraftig rødvinssauce med timian.
  • Porchetta (italiensk steg af svinekød og krydderier) med flødekartofler
  • Salat af vandmelon, jordbær, rucola, feta og rødløg.
  • Spidskålssalat med ristet saltede mandler, granatæblekerner og hvidløgsvinaigrettes

Pandekage-buffet:

Lune pandekager, 3 slags is, chokoladesauce og store flotte frugtfade med udskårne frugter samt jordbær, melon, ananas m.m.

Pris pr. kuvert kr. 369,-

Øvrige priser:

Som udgangspunkt koster lokalet kr. 7.000,- inkl. to værter (i ca. 8 timer / min. 25 kuverter).

Hertil kommer Festpakken, som består af:

  • Velkomstdrink serveret i champagneglas (f.eks. italiensk champagne) samt grissini og nødder.
  • Efter maden sættes kaffe, the, cognac, Baileys og likør (næsten ad libitum) samt hjemmebag, slik og chokolade frem.
  • Senere sætter vi chips og nødder på bordene.
  • Endvidere sørger vi for bordopdækning, blomster, opvask, afrydning og rengøring – I kommer som gæster!

Pris pr. kuvert kr. 99,-

Hertil kommer forbrug af øl/vand/vin samt evt. ekstra personale.

Vine / drikkevarer

Hos os vil vi gerne have, at I har mulighed for også at nyde gode vine til jeres selskab.
Derfor serverer vi alle vores vine til almindelig udsalgspris
– altså samme pris som vinen koster i vores forretning = ingen proppenge eller andre tillæg. Vine fra kr. 75,- (se Vinliste ).

Når I booker et arrangement hos os foreslår vi, at vi mødes
og i fællesskab sammensætter menuen for så vidt angår maden, og herefter en tilhørende vinmenu.
Kaffe og the er inkluderet i “Festpakken” (se Priser).
Øl og sodavand afregnes efter forbrug, og koster kr. 12,- pr. stk.
Cognac, Baileys og likør er inkluderet i “Festpakken”.
Øvrig spiritus serveres kun som hele flasker fra kr. 375,-.

Livet er for kort

til dårlig vin

Om os

Læs mere