Menuer 2018-02-16T13:27:25+00:00

Menuer

Menuer

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller råvarer! Hos os skal maden være en fantastisk oplevelse helt i jeres smag – altid frisklavet og udelukkende fremstillet af 1. klasses varer!
Alle muligheder er åbne! Herunder finder I lidt inspiration, idéer og priser, og når I beslutter jer for at holde jeres fest hos os, sætter vi os sammen og tilrettelægger menuen lige efter jeres ønsker.

Eksempel på festmiddag:

Festmiddag 1 (se flere eksempler i bunden af i siden)

– Flot tallerkenanretning med håndskåret tatar af – Fersk røget laks – toppet op med lækker creme af mascapone og peberrod – anrettet med sprød rødbede, lakserogn, urter og skovsyre. Hertil serveres hjemmebagte speltboller og smør

– Mør Oksefilet stegt med hvidløg og timian – Kraftig rødvinssauce – Kartoffelgratin med urter og rilette af langtidsbraiserede bryst – grov tomatsylt m/ skalotteløg samt råstegte friske, sprøde grønsager

– Champagneglas fyldt med den lækreste trifli af cognacmousse – fløde med hvid chokolade – og crumble af lakrids, ristet mandel og cookies. Flot anrettet med hindbær, syre og mynte.

Pris pr. kuvert kr. 339,-

Forretter

Hovedretter

Grill

Desserter

Natmad

Til velkomstdrinken eller kaffebordet

Buffet

Vi starter altid med en kuvertanrettet forret – se priser og muligheder under ”Forretter” i toppen af siden.
Herefter dækker vi op på buffetbordet med lige præcis den menu, som I ønsker. Betragt nedenstående som forslag og idéer.

Sammensæt selv efter jeres egne ønsker:

Buffet hovedretter:

  • Smørstegte pousiner med druer og mandler. Hertil salat af friske æbler, spæde salater, valnødder, ingefær, lime og honning.
  • Hvidløgsmarineret lam med græsk salat, som består af oliven, feta og frisk oregano.
  • Duroc svinekrone stegt og serveret med frisk citron og hvidløg hertil flødekartofler.
  • Porchetta (italiensk steg af svinekød og krydderier) med salat af vandmelon, jordbær, rucola og feta.
  • Quiche Lorraine – hertil små salater med vinaigrettes, frisk parmasan, sprød bacon og krydderurter.
  • Helstegt kalvefilét med små ovnstegte kartofler med hvidløg og frisk rosmarin samt lys sauce af østershatte.
  • Langtidsstegt oksespidsbryst med spidskålssalat med granatæble og ristet mandler
  • Honningglaseret kylling med tomat og chili – hertil couscous-salat m/ tranebær, feta, grønne bønner .
  • Oksefilét med små ovnstegte kartofler med pil og krydderurter samt kraftig rødvinssauce med timian.
  • Hvidløgsmarineret kalveculotte hertil og langtidsbagte cherrytomater på stilk med balsamico, krydderurter

Lette retter til buffet:

  • Broccolitærte med bacon og mandler eller tærte med spinat, feta og soltørrede tomater.
  • Variation af solmodne tomater på bund af rucola med mozzarella, pinjekerner og frisk basilikum samt balsamico-glace.
  • Cæsarsalat med kyllingebryst, brød-croutoner, parmesan og cherrytomater samt ”Den ægte Cæsardressing”.
  • Salat af rucola, lune ristet svampe, lune ristet grønne asparges – frisk persille, citron og hvidløg
  • Små kuvert-kartoffelgratin m/smør, bacon og urter.
  • Grøntsagsfade med broccoli, grønne asparges, sugarsnaps m.m. med balsamico-marinerede rødløg, sprød bacon og pinjekerner.
  • 2 slags hjemmelavet pesto (basilikum og tomat) – hertil friskbagt madbrød med olivenolie og rosmarin
  • Frisk tranebærrand med æbler, selleri og valnødder – flot pyntet med druer i fløde, frisk timian og rysteribs.
  • Emmentalerbjælker, krydderurter og oliven.
  • Hjemmelavet humus og stegte Padron Peppers
  • Flødekartofler og friskbagt madbrød

Festmenu nr. 2:

Laksepluk af varmrøget laks med krydderurter, Aioli og vagtelæg anrettet på bund af små salater med soltørrede tomater og lakserogn. Hertil friskbagte brød og luksus olivenolie

– Mør, rosastegt dansk kalvefilét med årstidens friske, sprøde grøntsager. Hertil små ovnbagte kartofler med frisk rosmarin – kalvesky med svampe og fløde, lille salat af frisk blomkål med trøffel mayonnaise – og hjemmelavet løgkompot.

– Cremet Panna Cotta på Bourbonvanilje og fløde – Coulis af blåbær, jordbær og lime – friske bær, mynte og sprød marcipan. Anrettet i flotte vinglas.

Pris pr. kuvert kr. 339,-

 

Festmenu nr. 3:

Lun ærtesuppe med smørstegt kammusling flot anrettet med krydderurteolie og friske skud. Hertil friskbagte speltboller og smør

Buffet bestående af: 

  • Helstegt kalvefilét med små ovnstegte kartofler med hvidløg og frisk rosmarin samt lys sauce af østershatte.
  • Smørstegte pousiner med druer og mandler. Hertil salat af friske æbler, spæde salater, valnødder, ingefær, lime og honning.
  • Frisk tranebærrand med æbler, selleri og valnødder – flot pyntet med druer i fløde, frisk timian og rysteribs.
  • Salat af årstidens sprøde grøntsager med balsamico-marinede løg, sprød bacon og ristede pinjekerner.

Dessert-buffet:

  • Kælderens berømte hjemmelavede frugttærter med marcipan, chokolade og friske bær.
  • Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter samt ananas, melon og jordbær m.m.

Pris pr. kuvert kr. 369,-

Festmenu nr. 4:

Tapas – små retter serveret ved bordet:

  • Vitello Tonnata – kalvefilét med kold tunsauce, krydderurter, kapersfrugt og soltørrede tomater
  • Hvidløgsmarineret tigerrejer og hjemmelavet Aioli
  • Parmaskinke med melon, italiensk spegepølse, oliven
  • Bruchetta m/ mousse af varmrøget laks – pyntet med rødbedechips
  • Friskbagte speltboller

Hovedrets-buffet:

  • Oksefilét med små ovnstegte kartofler med pil og krydderurter samt kraftig rødvinssauce med timian.
  • Duroc svinekrone stegt og serveret med frisk citron og hvidløg hertil flødekartofler.
  • Variation af solmodne tomater på bund af rucola med mozzarella, pinjekerner og frisk basilikum samt balsamico-glace.
  • Salat af frisk blomkål, trøffelmayonnaise, ristet saltede mandler og krydderurter

Dessert-buffet:

  • Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter samt ananas, melon og jordbær m.m.
  • Syndige brownies og vaniljeis
  •  Mini Panna Cotta med jordbærtop

Pris pr. kuvert kr. 399,-

Øvrige priser:

Som udgangspunkt koster lokalet kr. 7.000,- inkl. to værter (i ca. 8 timer / min. 25 kuverter).

Hertil kommer Festpakken, som består af:

  • Velkomstdrink serveret i champagneglas (f.eks. italiensk champagne) samt grissini og nødder.
  • Efter maden sættes kaffe, the, cognac, Baileys og likør (næsten ad libitum) samt hjemmebag, slik og chokolade frem.
  • Senere sætter vi chips og nødder på bordene.
  • Endvidere sørger vi for bordopdækning, blomster, opvask, afrydning og rengøring – I kommer som gæster!

Pris pr. kuvert kr. 99,-

Hertil kommer forbrug af øl/vand/vin samt evt. ekstra personale.

Vine / drikkevarer

Hos os vil vi gerne have, at I har mulighed for også at nyde gode vine til jeres selskab.
Derfor serverer vi alle vores vine til almindelig udsalgspris
– altså samme pris som vinen koster i vores forretning = ingen proppenge eller andre tillæg. Vine fra kr. 75,- (se Vinliste ).

Når I booker et arrangement hos os foreslår vi, at vi mødes
og i fællesskab sammensætter menuen for så vidt angår maden, og herefter en tilhørende vinmenu.
Kaffe og the er inkluderet i “Festpakken” (se Priser).
Øl og sodavand afregnes efter forbrug, og koster kr. 12,- pr. stk.
Cognac, Baileys og likør er inkluderet i “Festpakken”.
Øvrig spiritus serveres kun som hele flasker fra kr. 375,-.

Livet er for kort

til dårlig vin

Om os

Læs mere