Menuer
Menuer
Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller råvarer! Hos os skal maden være en fantastisk oplevelse helt i jeres smag – altid frisklavet og udelukkende fremstillet af 1. klasses varer!
Alle muligheder er åbne! Herunder finder I lidt inspiration, idéer og priser, og når I beslutter jer for at holde jeres fest hos os, sætter vi os sammen og tilrettelægger menuen lige efter jeres ønsker.
Eksempel på festmiddag:
Festmiddag 1 (se flere eksempler i bunden af i siden)
– Flot tallerkenanretning af fersk røget laks – toppet op med peberrodscreme – anrettet med sprød rødbede, lakserogn, urter og skovsyre. Hertil serveres hjemmebagte speltboller og smør
– Mør Oksefilet stegt med hvidløg og timian – kraftig Pebersauce eller Sauce Bearnaise – Små ovnbagte kartofler – Smørdampet aspargesbroccoli og råstegte friske, sprøde grønsager – hertil variation af små tomater med mozzarella, basilikum og balsamico
– Kuvertanrettet Fransk Citrontærte – vaniljeparfait – myntesirup
Pris pr. kuvert kr. 409,-
Forretter
Hovedretter
Pris pr. kuvert |
Se billede af retten | |
Oksefilét med bearnaisesauce, franske ærter med bacon og sprøde grønsager, små kartofler med pil samt variation af små tomater med mozzarella og balsamico. | kr. 219 ,- | |
Mør og rosastegt dansk kalvefilét med årstidens friske, sprøde grøntsager. Hertil Pommes Anna med hindbærcrisp og frisk timian samt cremet kalvesky med svampe – løgkompot | kr. 219 ,- | |
Perlehønebryst stegt med fløde og små druer. Hertil lys svampesauce af østershatte, små nye kartofler med pil, sprøde grøntsager, herunder grønne asparges samt frisk æblesalat med lime, ingefær og honning flot pyntet med rysteribs. | kr. 215 ,- | |
Kalvefilét stegt som vildt med baconcrisp, vildtsauce, små kartofler bagt i ovn. Hertil masser af årstidens grønne grøntsager (herunder smørdampede grønne asparges, sugarsnaps m.m.) og tranebærrand med druer og peberrod i fløde. | kr. 219 ,- | |
Som ovenstående ret med kalvemørbrad i stedet for kalvefilét. | kr. 259 ,- | |
Helstegt mør oksefilet stegt med hvidløg og timian – Kraftig rødvinssauce – Friske, sprøde grønsager – Kartoffelgratin med urter og smør – Lille årstidens salat med hindbær-marinerede løg.. | kr. 219 ,- | |
Som ovenstående ret med oksemørbrad i stedet for oksefilét. | kr. 259 ,- | |
Helstegt dansk oksemørbrad og langtidsbraiseret oksebryst med gremolata. Serveret med masser af årstidens grønne grøntsager (herunder smørdampede grønne asparges, sugarsnaps m.m.) samt langtidsstegte cherrytomater m/ balsamico. Hertil små kartofler samt sauce Espagnole. | kr. 249 ,- | |
Rosastegt kalvefilét fyldt af dyrefilet på bund af årstidens grønne grøntsager samt små svampe. Hertil tranebærrand og druer i fløde, små nye smørsauterede kartofler samt vildtflødesauce. | kr. 259 ,- |
Grill
Desserter
Natmad
Pris pr. kuvert |
Se billede af retten | |
Vi tænder op i grillen og griller store slagterpølser, serverer dem på papskiver med hjemmerørt sennep og ketchup samt små lune brød – mere end “lidt” hyggeligt! | kr. 69 ,- | |
Hjemmelavet suppe efter ønske, f.eks. flødelegeret kylling-/karrysuppe smagt til med lidt chili, gammeldags oksekødssuppe med små urter samt kød- og melboller…. | kr. 79,- | |
Flæskestegs-sandwichs-buffet – lun kamsteg med sprød svær, rødkål og agurkesalat samt sennep. | kr. 75,- | |
Buffet med rullepølse med sky og løg, 2-3 slags spegepølse, paté med cornichon og peberfrugt samt 3 gode oste med druer og nødder i honning. Hertil friskbagt rugbrød samt smør og flutes. | kr. 99,- |
Til velkomstdrinken eller kaffebordet
Buffet
Vi starter altid med en kuvertanrettet forret – se priser og muligheder under ”Forretter” i toppen af siden.
Herefter dækker vi op på buffetbordet med lige præcis den menu, som I ønsker. Betragt nedenstående som forslag og idéer.
Sammensæt selv efter jeres egne ønsker:
Pris pr. kuvert |
Se billede af retten | |
Vælg to “buffet-hovedretter” + en “let ret” | kr. 219 ,- | ![]() |
Vælg 3 “buffet-hovedretter” | kr. 239,- | ![]() |
Pr. ekstra “let ret” | kr. 39,- | ![]() |
Buffet hovedretter:
- Smørstegte pousiner med druer og mandler. Hertil salat af friske æbler, spæde salater, valnødder, ingefær, lime og honning.
- Braiseret lammekølle med græsk salat, som består af oliven, feta og frisk oregano.
- Duroc svinekrone stegt og serveret med frisk citron og hvidløg hertil lune grønsager Ratatouilles-style.
- Porchetta (italiensk steg af svinekød og krydderier) med salat af vandmelon, jordbær, rucola og feta.
- Indbagt svinemørbrad med svampe og dijon – hertil små salater, hindbærvinaigrettes, frisk rødbede, marineret løg og parmesan
- Helstegt kalvefilét med små ovnstegte kartofler med hvidløg og frisk rosmarin samt lys sauce af østershatte.
- Langtidsstegt oksespidsbryst med spidskålssalat med granatæble og ristet mandler
- Honningglaseret kylling med tomat og chili – hertil couscous-salat m/ tranebær, feta, grønne bønner .
- Oksefilét med små ovnstegte kartofler med pil og krydderurter samt kraftig rødvinssauce med timian.
- Hvidløgsmarineret lammekrone hertil og langtidsbagte cherrytomater på stilk med balsamico, krydderurter (tillæg kr. 39)
- Helstegt oksemørbrad med pommes Røsti og sauce Bordelaise (tillæg kr, 39)
Lette retter til buffet:
- Broccolitærte med bacon og mandler eller tærte med spinat, feta og soltørrede tomater.
- Variation af solmodne tomater på bund af rucola med mozzarella, pinjekerner og frisk basilikum samt balsamico-glace.
- Cæsarsalat med kyllingebryst, brød-croutoner, parmesan og cherrytomater samt ”Den ægte Cæsardressing”.
- Salat af rucola, lune ristet svampe, lune ristet grønne asparges – frisk persille, citron og hvidløg
- Pommes Anna med frisk timian samt langtidsbagte cherrytomater.
- Grøntsagsfade med broccoli, grønne asparges, sugarsnaps m.m. med balsamico-marinerede rødløg, sprød bacon og pinjekerner.
- 2 slags hjemmelavet pesto (basilikum og tomat) – hertil friskbagt madbrød med olivenolie og rosmarin
- Frisk tranebærrand med æbler, selleri og valnødder – flot pyntet med druer i fløde, frisk timian og rysteribs.
- Quiche Lorraine – hertil små salater med vinaigrettes, frisk parmesan, sprød bacon og krydderurter
- Hjemmelavet humus og stegte Padron Peppers
- Flødekartofler og friskbagt madbrød
Festmenu nr. 2:
Flot tallerkenanretning af smørbagt kulmulefilet og cremet flødelegeret Minestrone – smukt anrettet med små friske urter og sprød parmesan. Hertil serveres lune speltboller samt pisket brunet smør.
– Mør, rosastegt dansk kalvefilét med årstidens friske, sprøde grøntsager. Hertil Pommes Anna med frisk timian – kalvesky med svampe og fløde, Salat med hindbærvinaigrettes – og hjemmelavet løgkompot.
– Kuvertanretning af Ananas braiseret med rom – Cookie-crumble og vaniljeis.
Pris pr. kuvert kr. 405,-
Festmenu nr. 3:
Varmrøget laks med krydderurtedressing og rejer anrettet med smørstegte grønne asparges, vagtelæg og lakserogn. Hertil lune speltboller og pisket brunet smør.
Buffet bestående af:
- Helstegt kalvefilét med små ovnstegte kartofler med hvidløg og frisk rosmarin samt lys sauce af østershatte.
- Smørstegte pousiner med druer og mandler. Hertil salat af friske æbler, spæde salater, valnødder, ingefær, lime og honning.
- Frisk tranebærrand med æbler, selleri og valnødder – flot pyntet med druer i fløde, frisk timian og rysteribs.
- Salat af årstidens sprøde grøntsager med balsamico-marinede løg, sprød bacon og ristede pinjekerner.
Dessert-buffet:
- Kælderens berømte hjemmelavede frugttærter med marcipan, chokolade og friske bær.
- Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter samt ananas, melon og jordbær m.m.
Pris pr. kuvert kr. 449,-
Festmenu nr. 4:
Tapas – små retter serveret ved bordet:
- Lyngrillet tun og mascaponecreme rørt med stenbiderrogn og forårsløg
- Hvidløgsmarineret tigerrejer og hjemmelavet Aioli
- Parmaskinke med melon, italiensk spegepølse, oliven
- Anderilette med små salater og hindbær marinerede løg
- Friskbagte speltboller
Hovedrets-buffet:
- Oksefilét med Pommes Anna og krydderurter samt kraftig rødvinssauce med timian.
- Duroc svinekrone stegt og serveret med frisk citron og hvidløg hertil sprøde ristet grønsager.
- Variation af solmodne tomater på bund af rucola med mozzarella, pinjekerner og frisk basilikum samt balsamico-glace.
- Små salater, hindbærvinaigrettes, marineret rødløg, fennikelcrudité, frisk rødbede og parmesan
Dessert-buffet:
- Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter samt ananas, melon og jordbær m.m.
- Syndige brownies og vaniljeis
- Mini Panna Cotta med jordbærtop
Pris pr. kuvert kr. 515,-
Øvrige priser:
Som udgangspunkt koster lokalet kr. 8.500,- inkl. to værter (i ca. 8 timer / min. 25 kuverter).
Hertil kommer Festpakken, som består af:
- Velkomstdrink fx. Prosecco, Aperol Spritz, Kirr Royal .. hertil oliven, salte mandler og peanuts
- Efter maden kaffe, the, cognac, Baileys og likør samt cookies, slik og chokolade.
- Senere sætter vi chips og nødder på bordene.
- Endvidere sørger vi for bordopdækning, blomster, opvask, afrydning og rengøring – I kommer som gæster!
Pris pr. kuvert kr. 125,-
Hertil kommer forbrug af øl/vand/vin samt ekstra personale.
Vine / drikkevarer
Hos os vil vi gerne have, at I har mulighed for også at nyde gode vine til jeres selskab.
Derfor serverer vi alle vores vine til almindelig udsalgspris
– altså samme pris som vinen koster i vores forretning = ingen proppenge eller andre tillæg. Vine fra kr. 75,- (se Vinliste ).
Når I booker et arrangement hos os foreslår vi, at vi mødes
og i fællesskab sammensætter menuen for så vidt angår maden, og herefter en tilhørende vinmenu.
Kaffe og the er inkluderet i “Festpakken” (se Priser).
Øl og sodavand afregnes efter forbrug, og koster kr. 20,- pr. stk.
Cognac, Baileys og likør er inkluderet i “Festpakken”.
Øvrig spiritus serveres kun som hele flasker fra kr. 475,-.
Livet er for kort
til dårlig vin
Om os
Vi hjemtager kun vine vi selv kan lide. Hvis de ikke kan sælges, drikker vi dem selv!