Menuer
Menuer
Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller råvarer! Hos os skal maden være en fantastisk oplevelse helt i jeres smag – altid frisklavet og udelukkende fremstillet af 1. klasses varer!
Alle muligheder er åbne! Herunder finder I lidt inspiration, idéer og priser, og når I beslutter jer for at holde jeres fest hos os, sætter vi os sammen og tilrettelægger menuen lige efter jeres ønsker.
Eksempel på festmiddag:
Festmiddag 1 (se flere eksempler i bunden af i siden)
-Flot tallerkenanretning af smørbagt kulmulefilet og cremet flødelegeret Minestrone – smukt anrettet med små friske urter og parmesan-touilles. Hertil serveres lune speltboller samt pisket brunet smør.
– Mør Kalvefilet stegt med hvidløg og timian – Lys kantarelsauce – Små nye kartofler med olivenolie, flagesalt og krydderurter – Aspargesbroccoli og sprøde grønsager – Lille årstidens salat med hindbær marineret løg
– Cocktailglas med Panna Cotta – Bagt rabarber – Crumble med cookies og brændt hvid chokolade – friske hindbær.
Pris pr. kuvert kr. 409,-
Forretter
Pris pr. kuvert |
||
Lun svampebisque med smørstegt kammusling flot anrettet med parmesankrisp og friske skud. Hertil friskbagte små brød og pisket brunet smør. | kr. 119 ,- | |
Cremet rejerilette med håndpillet rejer og semidried cherrytomater serveret på bund af små salater og purløgsolie – Hertil serveres lune flutes samt brunet smør. | kr. 89 ,- | |
Flot tallerkenanretning med 3 slags laks – håndskåret tatar af fersk røget laks – Varmrøget laks med sauce verte – Laksemousse med sprødt. Hertil serveres hjemmebagte speltboller og smør | kr. 119 ,- | |
Flot tallerkenanretning af smørbagt kulmulefilet og cremet flødelegeret Minestrone – smukt anrettet med små friske urter og parmesan-touilles. Hertil serveres lune speltboller samt pisket brunet smør. | kr. 99 ,- | |
Mousse af smørdampet torsk rørt med creme fraiche og urter – anrettet hvidløgsmarinerede tigerrejer og fritterede kapers. Hertil friskbagte flutes og smør. | kr. 99 ,- | |
Håndskåret oksetatar med med rucola, parmesan, kartoffelchips og hjemmelavet trøffel-mayonnaise – lune speltbrød med rosmarin og olivenolie. | kr. 89,- | |
Anderilette som flot kuvertanretning på bund af spæde salater med sød hindbær vinaigrettes samt råsyltet rødløg anrettet med urter og blomst. Hertil friskbagte flutes og smør. | kr. 85 ,- | |
Anti Pasti af italienske specialiteter – Fx. Parmaskinke og lufttørret spegepølse, Oksetatar med trøffel og hvidløgsmarineret tigerrejer på dip. Hertil serveres friskbagte flutes samt ricotta med hjemmelavet pesto. | kr. 119,- | |
Varmrøget laks med krydderurtedressing og rejer anrettet med smørstegte grønne asparges, vagtelæg og lakserogn. Hertil lune speltboller og pisket brunet smør. | kr. 95 ,- | |
Flot kuvertanretning af lyn-grillet frisk tun, serveret med lækker creme af Mascapone, forårsløg og stenbiderrogn. Hertil serveres friskbagt brød og smør. | kr. 109 ,- | |
Trio fra havet – flot kuvertanretning bestående af: Tatar af tun med mascapone og forårsløg, Mousse af smørdampet torsk med stenbiderrogn samt Tigerrejer med Aioli. Hertil friskbagte flutes og smør. | kr. 125 ,- |
Hovedretter
Pris pr. kuvert |
||
Oksefilét med bearnaisesauce, franske ærter med bacon og sprøde grønsager, små kartofler med pil samt variation af små tomater med mozzarella og balsamico. | kr. 229 ,- | |
Mør og rosastegt dansk kalvefilét med årstidens friske, sprøde grøntsager. Hertil Pommes Anna med hindbærcrisp og frisk timian samt cremet kalvesky med svampe – løgkompot | kr. 225 ,- | |
Perlehønebryst stegt med fløde og små druer. Hertil lys svampesauce af østershatte, små nye kartofler med pil, sprøde grøntsager, herunder grønne asparges samt frisk æblesalat med lime, ingefær og honning flot pyntet med rysteribs. | kr. 225 ,- | |
Kalvefilét stegt som vildt med baconcrisp, vildtsauce, små kartofler bagt i ovn. Hertil masser af årstidens grønne grøntsager (herunder smørdampede grønne asparges, sugarsnaps m.m.) og tranebærrand med druer og peberrod i fløde. | kr. 225 ,- | |
Som ovenstående ret med kalvemørbrad i stedet for kalvefilét. | kr. 265 ,- | |
Helstegt mør oksefilet stegt med hvidløg og timian – Kraftig rødvinssauce – Friske, sprøde grønsager – Kartoffelgratin med urter og smør – Lille årstidens salat med hindbær-marinerede løg. | kr. 235 ,- | |
Som ovenstående ret med oksemørbrad i stedet for oksefilét. | kr. 265 ,- | |
Helstegt dansk oksemørbrad og langtidsbraiseret oksebryst med gremolata. Serveret med masser af årstidens grønne grøntsager (herunder smørdampede grønne asparges, sugarsnaps m.m.) samt langtidsstegte cherrytomater m/ balsamico. Hertil små kartofler samt sauce Espagnole. | kr. 249 ,- | |
Oksemørbrad – Pebersauce – årstidens grønne grøntsager – Pommes Anna toppet med bagte cherrytomater og frisk timian – stegte Broccolini | kr. 265 ,- |
Grill
Pris pr. kuvert |
||
Vi tilbyder også gerne at tænde op i den store grill og tilberede Oksehøjreb og Svinekrone af Duroc. Hertil stor tilbehørsbuffet bestående af f.eks.: Vandmelonsalat med jordbær og feta, Græsk salat, oliven og tzatziki, Variation af tomater med frisk mozzarella og basilikum, Flødekartofler, Små kartofter og Rødvinssauce, Smørstegte sprøde grønsager. Friskbagt madbrød med rosmarin og olivenolie | kr. 259 ,- |
Desserter
Pris pr. kuvert |
||
Hjemmelavet lagkage med hindbærmousse – bunde bagt med hvid chokolade – flot pyntet med masser af friske bær, blomster og mynte. (Serveres på buffet samtidig med kaffen) | kr. 75 ,- | |
Kælderens berømte hjemmelavede frugttærter med marcipan, chokolade og friske bær. (Serveres på buffet – samtidig med kaffen) | kr. 75,- | |
Kælderens hjemmelavede isrand af blød nougatparfait, fyldt med frisk sorbet af hindbær – flot pyntet med karamelliserede nødder, hindbær og citronmelisse. | kr. 79,- | |
Franske citrontærter – kuvertanrettet med vaniljeparfait og myntesirup | kr. 95,- | |
Dobbelt chokolademousse anrettet i champagneglas – hvid chokolade m/appelsinskal – mørk chokolade med rom og crumble af lakrids og cookies. Pyntet med skovsyre og mynte. | kr. 79,- | |
“Jordbær m/ fløde” – iskold jordbærcoulis/suppe serveret i dyb tallerken med hjemmelavet vaniljeis, friske bær og saltet brændt chokolade Flot anrettet med blomst og urter | kr. 89,- | |
Cremet Panna Cotta på Bourbonvanilje og fløde – Coulis af blåbær, jordbær og lime – friske bær, mynte og ristet marcipan. Anrettet i flotte vinglas | kr. 79,- | |
Kuvertanretning af den ægte Marcel-chokoladekage med nøddecrisp og chokolade. Hertil bærsymfoni og frisk mynte samt vanilleis af Bourbon-vanille. | kr. 89 ,- | |
Lille sprød kurv af karamelliseret hasselnødder fyldt med vaniljeis og anrettet på bund af friske bær og coulis og mynteskud. | kr. 89 ,- | |
Kuvertanretning af Braiseret Ananas med rom hertil vaniljeis og Cookie-crumble og varme krydderier | kr. 99 ,- | |
Kuvertanretning af tre gode oste med tilbehør som dessertpesto og mandler i honning. Hertil flutes og kiks. | kr. 99 ,- | |
Desserttallerken med Panna Cotta med jordbærcoulis – Marcel chokoladekage med nøddekrisp – Hindbærsorbet | kr.109 ,- |
Natmad
Pris pr. kuvert |
Se billede af retten | |
Vi tænder op i grillen og griller store slagterpølser, serverer dem på papskiver med hjemmerørt sennep og ketchup samt små lune brød – mere end “lidt” hyggeligt! | kr. 69 ,- | |
Hjemmelavet suppe efter ønske, f.eks. flødelegeret kylling-/karrysuppe smagt til med lidt chili, gammeldags oksekødssuppe med små urter samt kød- og melboller…. | kr. 95,- | |
Flæskestegs-sandwichs-buffet – lun kamsteg med sprød svær, rødkål og agurkesalat samt sennep. | kr. 79,- | |
Buffet med rullepølse med sky og løg, 2-3 slags spegepølse, paté med cornichon og peberfrugt samt 3 gode oste med druer og nødder i honning. Hertil friskbagt rugbrød samt smør og flutes. | kr. 129,- |
Til velkomstdrinken eller kaffebordet
Pris pr. kuvert |
||
Jordbær dyppet i chokolade samt udskåret vandmelon og vandmelonsvane. | kr. 45 ,- | |
Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter samt ananas, melon, jordbær m.m. | kr. 45,- | |
Hjemmebagt kransekagekonfekt med mandler og chokolade. | kr. 39,- | |
Mexicansk rejedip – en fantastisk blanding af friske rejer, salsasauce, mozzarella, springonions og frisk tomat. Serveres og spises med sprøde nachos. | kr. 69,- |
Buffet
Vi starter altid med en kuvertanrettet forret – se priser og muligheder under ”Forretter” i toppen af siden.
Herefter dækker vi op på buffetbordet med lige præcis den menu, som I ønsker. Betragt nedenstående som forslag og idéer.
Sammensæt selv efter jeres egne ønsker:
Pris pr. kuvert |
||
Vælg to “buffet-hovedretter” + en “let ret” | kr. 239 ,- | |
Vælg 3 “buffet-hovedretter” | kr. 269,- | |
Pr. ekstra “let ret” | kr. 35,- |
Buffet hovedretter:
- Smørstegte pousiner med druer og mandler. Hertil salat af friske æbler, spæde salater, valnødder, ingefær, lime og honning
- Duroc svinekrone stegt og serveret med frisk citron og hvidløg hertil græsk salat, som består af oliven, feta og frisk oregano.
- Porchetta (italiensk steg af svinekød og krydderier) med salat af vandmelon, jordbær, rucola og feta.
- Helstegt kalvefilét med små ovnstegte kartofler med hvidløg og frisk rosmarin samt lys sauce af østershatte.
- Langtidsstegt oksespidsbryst med spidskålssalat med granatæble og ristet mandler
- Honningglaseret kylling med tomat og chili – hertil couscous-salat m/ tranebær, feta, grønne bønner .
- Oksefilét med små ovnstegte kartofler med pil og krydderurter samt kraftig rødvinssauce med timian.
- Hvidløgsmarineret lammekrone hertil og langtidsbagte cherrytomater på stilk med balsamico, krydderurter (tillæg kr. 39)
- Helstegt oksemørbrad med pommes Røsti og sauce Bordelaise (tillæg kr, 39)
Lette retter til buffet:
- Broccolitærte med bacon og mandler eller tærte med spinat, feta og soltørrede tomater.
- Variation af solmodne tomater på bund af rucola med mozzarella, pinjekerner og frisk basilikum samt balsamico-glace.
- Cæsarsalat med kyllingebryst, brød-croutoner, parmesan og cherrytomater samt ”Den ægte Cæsardressing”.
- Salat af rucola, lune ristet svampe, lune ristet grønne asparges – frisk persille, citron og hvidløg
- Pommes Anna med frisk timian samt langtidsbagte cherrytomater.
- Grøntsagsfade med broccoli, grønne asparges, sugarsnaps m.m. med balsamico-marinerede rødløg, sprød bacon og pinjekerner.
- 2 slags hjemmelavet pesto (basilikum og tomat) – hertil friskbagt madbrød med olivenolie og rosmarin
- Frisk tranebærrand med æbler, selleri og valnødder – flot pyntet med druer i fløde, frisk timian og rysteribs.
- Quiche Lorraine – hertil små salater med vinaigrettes, frisk parmesan, sprød bacon og krydderurter
- Hjemmelavet humus og stegte Padron Peppers
- Flødekartofler og friskbagt madbrød
Festmenu nr. 2:
Flot tallerkenanretning af smørbagt kulmulefilet og cremet flødelegeret Minestrone – smukt anrettet med små friske urter og sprød parmesan. Hertil serveres lune speltboller samt pisket brunet smør.
– Mør, rosastegt dansk kalvefilét med årstidens friske, sprøde grøntsager. Hertil Pommes Anna med frisk timian – kalvesky med svampe og fløde, Salat med hindbærvinaigrettes – og hjemmelavet løgkompot.
– Kuvertanretning af Ananas braiseret med rom – Cookie-crumble og vaniljeis.
Pris pr. kuvert kr. 405,-
Festmenu nr. 3:
Varmrøget laks med krydderurtedressing og rejer anrettet med smørstegte grønne asparges, vagtelæg og lakserogn. Hertil lune speltboller og pisket brunet smør.
Buffet bestående af:
- Helstegt kalvefilét med små ovnstegte kartofler med hvidløg og frisk rosmarin samt lys sauce af østershatte.
- Smørstegte pousiner med druer og mandler. Hertil salat af friske æbler, spæde salater, valnødder, ingefær, lime og honning.
- Frisk tranebærrand med æbler, selleri og valnødder – flot pyntet med druer i fløde, frisk timian og rysteribs.
- Salat af årstidens sprøde grøntsager med balsamico-marinede løg, sprød bacon og ristede pinjekerner.
Dessert-buffet:
- Kælderens berømte hjemmelavede frugttærter med marcipan, chokolade og friske bær.
- Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter samt ananas, melon og jordbær m.m.
Pris pr. kuvert kr. 475,-
Festmenu nr. 4:
Tapas – små retter serveret ved bordet:
- Lyngrillet tun og mascaponecreme rørt med stenbiderrogn og forårsløg
- Hvidløgsmarineret tigerrejer og hjemmelavet Aioli
- Parmaskinke med melon, italiensk spegepølse, oliven
- Anderilette med små salater og hindbær marinerede løg
- Friskbagte speltboller
Hovedrets-buffet:
- Oksefilét med Pommes Anna og krydderurter samt kraftig rødvinssauce med timian.
- Duroc svinekrone stegt og serveret med frisk citron og hvidløg hertil sprøde ristet grønsager.
- Variation af solmodne tomater på bund af rucola med mozzarella, pinjekerner og frisk basilikum samt balsamico-glace.
- Små salater, hindbærvinaigrettes, marineret rødløg, fennikelcrudité, frisk rødbede og parmesan
Dessert-buffet:
- Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter samt ananas, melon og jordbær m.m.
- Syndige brownies og vaniljeis
- Mini Panna Cotta med jordbærtop
Pris pr. kuvert kr. 535,-
Øvrige priser:
Som udgangspunkt koster lokalet kr. 8.500,- inkl. to værter (i ca. 8 timer / min. 25 kuverter).
Hertil kommer Festpakken, som består af:
- Velkomstdrink fx. Prosecco, Aperol Spritz, Kirr Royal .. hertil oliven, salte mandler og peanuts
- Efter maden kaffe, the, cognac, Baileys og likør samt cookies, slik og chokolade.
- Senere sætter vi chips og nødder på bordene.
- Endvidere sørger vi for bordopdækning, blomster, opvask, afrydning og rengøring – I kommer som gæster!
Pris pr. kuvert kr. 149,-
Hertil kommer forbrug af øl/vand/vin samt ekstra personale.
Vine / drikkevarer
Hos os vil vi gerne have, at I har mulighed for også at nyde gode vine til jeres selskab.
Derfor serverer vi alle vores vine til almindelig udsalgspris
– altså samme pris som vinen koster i vores forretning = ingen proppenge eller andre tillæg. Vine fra kr. 75,- (se Vinliste ).
Når I booker et arrangement hos os foreslår vi, at vi mødes
og i fællesskab sammensætter menuen for så vidt angår maden, og herefter en tilhørende vinmenu.
Kaffe og the er inkluderet i “Festpakken” (se Priser).
Øl og sodavand afregnes efter forbrug, og koster kr. 20,- pr. stk.
Cognac, Baileys og likør er inkluderet i “Festpakken”.
Øvrig spiritus serveres kun som hele flasker fra kr. 475,-.
Livet er for kort
til dårlig vin
Om os
Vi hjemtager kun vine vi selv kan lide. Hvis de ikke kan sælges, drikker vi dem selv!