Menuer
Menuer
Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller råvarer! Hos os skal maden være en fantastisk oplevelse helt i jeres smag – altid frisklavet og udelukkende fremstillet af 1. klasses varer!
Alle muligheder er åbne! Herunder finder I lidt inspiration, idéer og priser, og når I beslutter jer for at holde jeres fest hos os, sætter vi os sammen og tilrettelægger menuen lige efter jeres ønsker.
Eksempel på festmiddag:
Festmiddag 1 (se flere eksempler i bunden af i siden)
-Fersk røget laks – peberrodscreme – frisé og friske urter – purløgsolie samt sprødt. Hertil serveres hjemmebagte havrestykker og pisket brunet smør.
– Mør Kalvefilet stegt med hvidløg og timian – Lys kantarelsauce – Små nye kartofler med olivenolie, flagesalt og krydderurter – Aspargesbroccoli og sprøde grønsager – Lille årstidens salat med marinerede løg
– Cocktailglas med Panna Cotta – Bagt rabarber – Crumble med brændt hvid chokolade – friske hindbær og sprød tuiles.
Pris pr. kuvert kr. 405,-
Forretter
Pris pr. kuvert |
||
Flødelegeret musilingesuppe med smørstegt kammusling flot anrettet med sprød tuiles og friske skud. Hertil friskbagte små brød og pisket brunet smør. | kr. 109 ,- | |
Cremet rilette af varmrøget laks og håndpillede rejer – semidried cherrytomater – sprøde salater og krydderurter – Hertil serveres friskbagte små brød samt brunet smør. | kr. 89 ,- | |
Fersk røget laks – peberrodscreme – frisé og friske urter – purløgsolie samt sprødt. Hertil serveres hjemmebagte havrestykker og pisket brunet smør. | kr. 99 ,- | |
Flot tallerkenanretning af smørbagt kulmulefilet og cremet flødelegeret Minestrone – smukt anrettet med små friske urter og sprød tuiles. Hertil serveres lune speltboller samt pisket brunet smør. | kr. 99 ,- | |
Mousse af smørdampet torsk rørt med creme fraiche og urter – stenbiderrogn, fritterede kapers og marinerede løg. Hertil hjemmelavet små brød og brunet pisket smør. | kr. 89 ,- | |
Håndskåret oksetatar med med rucola, parmesan, kartoffelchips og hjemmelavet trøffel-mayonnaise – lune speltbrød med rosmarin og olivenolie. | kr. 95,- | |
Friske hvide asparges – Sauce Mousseline – håndpillede rejer – urter og purløgsolie. Hertil friskbagte små brød og pisket brunet smør. | kr. 125 ,- | |
Anti Pasti af italienske specialiteter – Fx. Parmaskinke og lufttørret spegepølse, Oksetatar med trøffel og hvidløgsmarineret tigerrejer på dip. Hertil serveres friskbagte små brød samt ricotta med hjemmelavet pesto. | kr. 125,- | |
Varmrøget laks med krydderurtedressing og rejer anrettet med smørstegte grønne asparges og lakserogn. Hertil lune speltboller og pisket brunet smør. | kr. 99 ,- | |
Flot kuvertanretning af lyn-grillet frisk tun, serveret med lækker creme af Mascapone, forårsløg og stenbiderrogn. Hertil serveres friskbagt små brød og pisket brunet smør. | kr. 109 ,- | |
Trio fra havet – flot kuvertanretning bestående af: Tatar af tun med mascapone og forårsløg, Mousse af smørdampet torsk med stenbiderrogn samt Tigerrejer med Aioli. Hertil friskbagte små brød og pisket brunet smør. | kr. 125 ,- |
Hovedretter
Pris pr. kuvert |
||
Helstegt mør oksefilét med Sauce Bearnaise, franske ærter med bacon og sprøde grønsager, små kartofler med pil samt variation af små tomater med mozzarella og balsamico. | kr. 235 ,- | |
Mør og rosastegt dansk kalvefilét med årstidens friske, sprøde grøntsager. Hertil Pommes Anna med frisk timian, flødelegeret kantarelsauce – årstidens salat med marinerede rødløg. | kr. 225 ,- | |
Perlehønebryst stegt med smør og urter. Hertil lys skysauce med fløde og svampe, små nye kartofler med pil, sprøde grøntsager og smørstegte asparges-broccolini samt frisk æblesalat med lime, ingefær og honning flot pyntet med rysteribs. | kr. 229 ,- | |
Kalvefilét stegt som vildt med baconcrisp, vildtsauce, små kartofler bagt i ovn. Hertil masser af årstidens grønne grøntsager (herunder smørdampede grønne asparges, sugarsnaps m.m.) og tranebærrand med druer og peberrod i fløde. | kr. 225 ,- | |
Som ovenstående ret med kalvemørbrad i stedet for kalvefilét. | kr. 265 ,- | |
Helstegt mør oksefilet stegt med hvidløg og timian – Bordelaisesauce – Friske, sprøde grønsager – Pommes Anna med urter og smør – årstidens salat med grillet Borenttane løg. | kr. 235 ,- | |
Som ovenstående ret med oksemørbrad i stedet for oksefilét. | kr. 269 ,- | |
Helstegt dansk oksemørbrad og langtidsbraiseret oksebryst med gremolata. Serveret med masser af årstidens grønne grøntsager (herunder smørdampede grønne asparges, sugarsnaps m.m.) samt langtidsstegte cherrytomater m/ balsamico. Hertil små kartofler samt sauce Espagnole. | kr. 249 ,- | |
Oksemørbrad – Sauce Bearnaise – årstidens grønne grøntsager – Pommes Anna toppet med bagte cherrytomater og frisk timian – stegte Broccolini med parmesan og citron | kr. 275 ,- |
Grill
Pris pr. kuvert |
||
Vi tilbyder også gerne at tænde op i den store grill og tilberede Oksehøjreb og Svinekrone af Duroc. Hertil stor tilbehørsbuffet bestående af f.eks.: Vandmelonsalat med jordbær og feta, Græsk salat med oliven og tzatziki, Variation af tomater med frisk mozzarella og basilikum, Flødekartofler, Små kartofter og Bordelaisessauce, Smørstegte sprøde grønsager. Friskbagt madbrød og hjemmelavet pesto. | kr. 275 ,- |
Desserter
Pris pr. kuvert |
||
Hjemmelavet lagkage med hindbærmousse – bunde bagt med hvid chokolade – flot pyntet med masser af friske bær, blomster og mynte. (Serveres på buffet samtidig med kaffen) | kr. 75 ,- | |
Kælderens berømte hjemmelavede frugttærter med marcipan, chokolade og friske bær. (Serveres på buffet – samtidig med kaffen) | kr. 75,- | |
Kælderens hjemmelavede isrand af blød nougatparfait, fyldt med frisk sorbet af hindbær – flot pyntet med karamelliserede nødder, hindbær og citronmelisse. | kr. 79,- | |
Franske citrontærter – kuvertanrettet med vaniljeparfait og jordbær | kr. 95,- | |
Dobbelt chokolademousse anrettet i champagneglas – hvid chokolade m/appelsinskal – mørk chokolade med rom og crumble af lakrids og cookies. Pyntet med skovsyre og mynte. | kr. 79,- | |
“Jordbær m/ fløde” – iskold jordbærcoulis serveret i dyb tallerken med hjemmelavet vaniljeis, friske bær og saltet brændt chokolade Flot anrettet med blomst og urter | kr. 89,- | |
Cremet Panna Cotta på Bourbonvanilje og fløde – Coulis af blåbær, jordbær og lime – friske bær, mynte og ristet marcipan. Anrettet i flotte vinglas | kr. 79,- | |
Kuvertanretning af den ægte Marcel-chokoladekage med nøddecrisp og chokolade. Hertil bærsymfoni og frisk mynte samt hjemmelavet vaniljeparfait. | kr. 89 ,- | |
Desserttallerken med Panna Cotta med jordbærcoulis og friske bær – Marcel chokoladekage med sprød tuiles – Hindbærsorbet | kr.109 ,- | |
Desserttallerken med rom-braiseret Ananas – hjemmelavet vaniljeparfait – tærte med karamel og ambermousse. | kr. 109 ,- | |
Kuvertanretning af tre gode oste med tilbehør som dessertpesto og mandler i honning. Hertil flutes og kiks. | kr. 109 ,- | |
Natmad
Pris pr. kuvert |
Se billede af retten | |
Vi tænder op i grillen og griller store slagterpølser, serverer dem på papskiver med hjemmerørt sennep og ketchup samt små lune brød – mere end “lidt” hyggeligt! | kr. 69 ,- | |
Hjemmelavet suppe efter ønske, f.eks. flødelegeret kylling-/karrysuppe smagt til med lidt chili, gammeldags oksekødssuppe med små urter samt kød- og melboller…. | kr. 95,- | |
Flæskestegs-sandwichs-buffet – lun kamsteg med sprød svær, rødkål og agurkesalat samt sennep. | kr. 79,- | |
Buffet med rullepølse med sky og løg, 2-3 slags spegepølse, paté med cornichon og peberfrugt samt 3 gode oste med druer og nødder i honning. Hertil friskbagt rugbrød samt smør og flutes. | kr. 129,- |
Til velkomstdrinken eller kaffebordet
Pris pr. kuvert |
||
Jordbær dyppet i chokolade samt udskåret vandmelon og vandmelonsvane. | kr. 45 ,- | |
Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter samt ananas, melon, jordbær m.m. | kr. 45,- | |
Hjemmebagt kransekagekonfekt med mandler og chokolade. | kr. 39,- | |
Mexicansk rejedip – en fantastisk blanding af friske rejer, salsasauce, mozzarella, springonions og frisk tomat. Serveres og spises med sprøde nachos. | kr. 69,- |
Buffet
Vi starter altid med en kuvertanrettet forret – se priser og muligheder under ”Forretter” i toppen af siden.
Herefter dækker vi op på buffetbordet med lige præcis den menu, som I ønsker. Betragt nedenstående som forslag og idéer.
Sammensæt selv efter jeres egne ønsker:
Pris pr. kuvert |
||
Vælg 2 “buffet-kødretter” + 3 “tilbehør” | kr. 239 ,- | |
Vælg 3 “buffet-kødretter” + 4 “tilbehør” | kr. 275,- | |
Pr. “eksta tilbehør” | kr. 29,- |
Buffet kødretter:
- Små smørstegte pousiner med urter og rosmarin.
- Duroc svinekrone stegt og serveret med frisk citron og hvidløg – skæres ved buffet
- Porchetta med sprød svær (italiensk steg af svinekød og krydderier) skæres ved buffet
- Helstegt dansk kalvefilét – stegt med smør og frisk timian – skæres ved buffet
- Langtidsstegt oksespidsbryst med urter
- Honningglaseret kylling med tomat og chili
- Grønsags lasagne med frisk mozzarella og masser af kærlighed
- Helsteg mør Oksefilét stegt med timian og hvidløg – skæres ved buffet
- Hvidløgsmarineret lammekrone – skæres ved buffet (tillæg kr. 39)
- Helstegt dansk oksemørbrad – stegt med smør krydderurter – skæres ved buffet (tillæg kr, 39)
Tilbehør til buffet:
- Vandmelonsalat med rucola, jordbær, feta, semidried tomater og græskarkerner
- Variation af solmodne tomater på bund af rucola med mozzarella, pinjekerner og frisk basilikum samt balsamico-glace.
- Spicy thai-salat med agurk, tomat, frisk ananas, forårsløg – ingefær, chili og hvidløg
- Gammeldags broccolisalat med bacon, rødløg, soltørret tranebær og hjemmelavet hvid dressing
- Grønne salater, Edamame bønner, Belugalinser, grillet Borettane løg, vinaigrette m/sesam og frisklavet humus
- Salat af rucola, lune ristede svampe og grønne asparges – frisk persille, citron og hvidløg
- Grøntsagsfade med broccoli, grønne asparges, sugarsnaps m.m. med balsamico-marinerede rødløg og sprød bacon.
- Græsk salat med tomat, agurk, peberfrugt, rødløg, feta og oliven
- Perlecouscous, grønne bønner, soltørret tranebær, feta, citron og persille
- Fattoush – libanesisk brødsalat med yoghurt og masser af smag
- Pommes Anna med frisk timian og bagte cherrytomater.
- Små nye kartofler i ovn med krydderurter hertil rødvinssauce eller kantarelsauce
- 2 slags hjemmelavet pesto – hertil friskbagt madbrød med olivenolie og rosmarin
- Hjemmelavet humus og stegte Padron Peppers
- Flødekartofler og friskbagt madbrød
Festmenu nr. 2:
Flot tallerkenanretning af smørbagt kulmulefilet og cremet flødelegeret Minestrone – smukt anrettet med små friske urter og sprød parmesan. Hertil serveres lune speltboller samt pisket brunet smør.
– Mør, rosastegt dansk kalvefilét med årstidens friske, sprøde grøntsager. Hertil Pommes Anna med frisk timian – Bordelaisesauce – Salater med citronvinaigrette og lune ristede aspargesbroccoli samt parmesan
-Kuvertanretning af den ægte Marcel-chokoladekage med sprød tuiles, friske bær og mynte samt hjemmelavet vaniljeparfait
Pris pr. kuvert kr. 419,-
Festmenu nr. 3:
Cremet rilette af varmrøget laks og håndpillede rejer – semidried cherrytomater og kapersbær– sprøde salater og krydderurter – Hertil serveres friskbagte små brød samt brunet smør.
Buffet bestående af:
- Helstegt kalvefilét med små ovnstegte kartofler med hvidløg og frisk rosmarin samt kalvesky med fløde og svampe
- Smørstegte pousiner med små urter
- Gammeldags broccolisalat med bacon, rødløg, soltørret tranebær og hjemmelavet hvid dressing
- Vandmelonsalat med rucola, jordbær, feta, agurk og græskarkerner
Dessert-buffet – serveres sammen med kaffen
- Kælderens berømte hjemmelavede frugttærter med marcipan, chokolade og friske bær.
- Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter samt ananas, melon og jordbær m.m.
Pris pr. kuvert kr. 455,-
Festmenu nr. 4:
Tapas – små retter serveret ved bordet:
- Lyngrillet tun og mascaponecreme rørt med stenbiderrogn og forårsløg
- Hvidløgsmarineret tigerrejer og hjemmelavet Aioli
- Rucola med citronvinaigrette og lune ristede aspargesbroccoli samt friskrevet parmesan
- Anderilette med små salater og hindbær marinerede løg
- Friskbagte små brød
Hovedrets-buffet:
- Mør helstegt Oksefilét og Pommes Anna m/ krydderurter samt kraftig rødvinssauce med timian.
- Duroc svinekrone stegt og serveret med frisk citron og hvidløg hertil flødekartofler
- Variation af solmodne tomater på bund af rucola med mozzarella, pinjekerner og frisk basilikum samt balsamico-glace.
- Grøntsagsfade med broccoli, grønne asparges, sugarsnaps m.m. med balsamico-marinerede rødløg og sprød bacon.
Dessert:
- Desserttallerken med Panna Cotta med jordbærcoulis og friske bær – Marcel chokoladekage med sprød tuiles – Hindbærsorbet
Pris pr. kuvert kr. 535,-
Øvrige priser:
Som udgangspunkt koster lokalet kr. 8.500,- inkl. to værter (i ca. 8 timer / min. 25 kuverter).
Hertil kommer Festpakken, som består af:
- Velkomstdrink fx. Prosecco, Aperol Spritz, Kirr Royal .. hertil oliven, salte mandler og peanuts
- Efter maden kaffe, the, cognac, Baileys og likør samt cookies, slik og chokolade.
- Senere sætter vi chips og nødder på bordene.
- Endvidere sørger vi for bordopdækning, blomster, opvask, afrydning og rengøring – I kommer som gæster!
Pris pr. kuvert kr. 149,-
Hertil kommer forbrug af øl/vand/vin samt ekstra personale.
Vine / drikkevarer
Hos os vil vi gerne have, at I har mulighed for også at nyde gode vine til jeres selskab.
Derfor serverer vi alle vores vine til almindelig udsalgspris
– altså samme pris som vinen koster i vores forretning = ingen proppenge eller andre tillæg. Vine fra kr. 75,- (se Vinliste ).
Når I booker et arrangement hos os foreslår vi, at vi mødes
og i fællesskab sammensætter menuen for så vidt angår maden, og herefter en tilhørende vinmenu.
Kaffe og the er inkluderet i “Festpakken” (se Priser).
Øl og sodavand afregnes efter forbrug, og koster kr. 20,- pr. stk.
Cognac, Baileys og likør er inkluderet i “Festpakken”.
Øvrig spiritus serveres kun som hele flasker fra kr. 475,-.
Livet er for kort
til dårlig vin
Om os
Vi hjemtager kun vine vi selv kan lide. Hvis de ikke kan sælges, drikker vi dem selv!