Menuer2025-02-09T14:15:53+00:00

Menuer

Menuer

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller råvarer! Hos os skal maden være en fantastisk oplevelse helt i jeres smag – altid frisklavet og udelukkende fremstillet af 1. klasses varer!
Alle muligheder er åbne! Herunder finder I lidt inspiration, idéer og priser, og når I beslutter jer for at holde jeres fest hos os, sætter vi os sammen og tilrettelægger menuen lige efter jeres ønsker.

Eksempel på festmiddag:

Festmiddag 1 (se flere eksempler i bunden af i siden)

-Fersk røget laks – peberrodscreme – frisé og friske urter – purløgsolie samt sprødt. Hertil serveres hjemmebagte havrestykker og pisket brunet smør.

– Mør Kalvefilet stegt med hvidløg og timian – Lys kantarelsauce – Små nye kartofler med olivenolie, flagesalt og krydderurter – Aspargesbroccoli og sprøde grønsager – Lille årstidens salat med marinerede løg

– Cocktailglas med Panna Cotta – Bagt rabarber – Crumble med brændt hvid chokolade – friske hindbær og sprød tuiles.

Pris pr. kuvert kr. 405,-

Forretter

Hovedretter

Grill

Desserter

Natmad

Til velkomstdrinken eller kaffebordet

Buffet

Vi starter altid med en kuvertanrettet forret – se priser og muligheder under ”Forretter” i toppen af siden.
Herefter dækker vi op på buffetbordet med lige præcis den menu, som I ønsker. Betragt nedenstående som forslag og idéer.

Sammensæt selv efter jeres egne ønsker:

Buffet kødretter:

  • Små smørstegte pousiner med urter og rosmarin.
  • Duroc svinekrone stegt og serveret med frisk citron og hvidløg – skæres ved buffet
  • Porchetta med sprød svær (italiensk steg af svinekød og krydderier) skæres ved buffet
  • Helstegt dansk kalvefilét – stegt med smør og frisk timian – skæres ved buffet
  • Langtidsstegt oksespidsbryst med urter
  • Honningglaseret kylling med tomat og chili
  • Grønsags lasagne med frisk mozzarella og masser af kærlighed
  • Helsteg mør Oksefilét stegt med timian og hvidløg – skæres ved buffet
  • Hvidløgsmarineret lammekrone – skæres ved buffet (tillæg kr. 39)
  • Helstegt dansk oksemørbrad – stegt med smør krydderurter – skæres ved buffet (tillæg kr, 39)

Tilbehør til buffet:

  • Vandmelonsalat med rucola, jordbær, feta, semidried tomater og græskarkerner
  • Variation af solmodne tomater på bund af rucola med mozzarella, pinjekerner og frisk basilikum samt balsamico-glace.
  • Spicy thai-salat med agurk, tomat, frisk ananas, forårsløg – ingefær, chili og hvidløg
  • Gammeldags broccolisalat med bacon, rødløg, soltørret tranebær og hjemmelavet hvid dressing
  • Grønne salater, Edamame bønner, Belugalinser, grillet Borettane løg, vinaigrette m/sesam og frisklavet humus
  • Salat af rucola, lune ristede svampe og grønne asparges – frisk persille, citron og hvidløg
  • Grøntsagsfade med broccoli, grønne asparges, sugarsnaps m.m. med balsamico-marinerede rødløg og sprød bacon.
  • Græsk salat med tomat, agurk, peberfrugt, rødløg, feta og oliven
  • Perlecouscous, grønne bønner, soltørret tranebær, feta, citron og persille
  • Fattoush – libanesisk brødsalat med yoghurt og masser af smag
  • Pommes Anna med frisk timian og bagte cherrytomater.
  • Små nye kartofler i ovn med krydderurter hertil rødvinssauce eller  kantarelsauce
  • 2 slags hjemmelavet pesto – hertil friskbagt madbrød med olivenolie og rosmarin
  • Hjemmelavet humus og stegte Padron Peppers
  • Flødekartofler og friskbagt madbrød

Festmenu nr. 2:

Flot tallerkenanretning af smørbagt kulmulefilet og cremet flødelegeret Minestrone – smukt anrettet med små friske urter og sprød parmesan. Hertil serveres lune speltboller samt pisket brunet smør.

– Mør, rosastegt dansk kalvefilét med årstidens friske, sprøde grøntsager. Hertil Pommes Anna med frisk timian – Bordelaisesauce – Salater med citronvinaigrette og lune ristede aspargesbroccoli samt parmesan

-Kuvertanretning af den ægte Marcel-chokoladekage med sprød tuiles, friske bær og mynte samt hjemmelavet vaniljeparfait

Pris pr. kuvert kr. 419,-

 

Festmenu nr. 3:

Cremet rilette af varmrøget laks og håndpillede rejer – semidried cherrytomater  og kapersbær– sprøde salater og krydderurter – Hertil serveres friskbagte små brød samt brunet smør.

Buffet bestående af: 

  • Helstegt kalvefilét med små ovnstegte kartofler med hvidløg og frisk rosmarin samt kalvesky med fløde og svampe
  • Smørstegte pousiner med små urter
  • Gammeldags broccolisalat med bacon, rødløg, soltørret tranebær og hjemmelavet hvid dressing
  • Vandmelonsalat med rucola, jordbær, feta, agurk og græskarkerner

Dessert-buffet – serveres sammen med kaffen

  • Kælderens berømte hjemmelavede frugttærter med marcipan, chokolade og friske bær.
  • Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter samt ananas, melon og jordbær m.m.

Pris pr. kuvert kr. 455,-

Festmenu nr. 4:

Tapas – små retter serveret ved bordet:

  • Lyngrillet tun og mascaponecreme rørt med stenbiderrogn og forårsløg
  • Hvidløgsmarineret tigerrejer og hjemmelavet Aioli
  • Rucola med citronvinaigrette og lune ristede aspargesbroccoli samt friskrevet parmesan
  • Anderilette med små salater og hindbær marinerede løg
  • Friskbagte små brød

Hovedrets-buffet:

  • Mør helstegt Oksefilét og Pommes Anna m/ krydderurter samt kraftig rødvinssauce med timian.
  • Duroc svinekrone stegt og serveret med frisk citron og hvidløg hertil flødekartofler
  • Variation af solmodne tomater på bund af rucola med mozzarella, pinjekerner og frisk basilikum samt balsamico-glace.
  • Grøntsagsfade med broccoli, grønne asparges, sugarsnaps m.m. med balsamico-marinerede rødløg og sprød bacon.

Dessert:

  • Desserttallerken med Panna Cotta med jordbærcoulis og friske bær – Marcel chokoladekage med sprød tuiles – Hindbærsorbet

Pris pr. kuvert kr. 535,-

Øvrige priser:

Som udgangspunkt koster lokalet kr. 8.500,- inkl. to værter (i ca. 8 timer / min. 25 kuverter).

Hertil kommer Festpakken, som består af:

  • Velkomstdrink fx. Prosecco, Aperol Spritz, Kirr Royal .. hertil oliven, salte mandler og peanuts
  • Efter maden kaffe, the, cognac, Baileys og likør samt cookies, slik og chokolade.
  • Senere sætter vi chips og nødder på bordene.
  • Endvidere sørger vi for bordopdækning, blomster, opvask, afrydning og rengøring – I kommer som gæster!

Pris pr. kuvert kr. 149,-

Hertil kommer forbrug af øl/vand/vin samt ekstra personale.

Vine / drikkevarer

Hos os vil vi gerne have, at I har mulighed for også at nyde gode vine til jeres selskab.
Derfor serverer vi alle vores vine til almindelig udsalgspris
– altså samme pris som vinen koster i vores forretning = ingen proppenge eller andre tillæg. Vine fra kr. 75,- (se Vinliste ).

Når I booker et arrangement hos os foreslår vi, at vi mødes
og i fællesskab sammensætter menuen for så vidt angår maden, og herefter en tilhørende vinmenu.
Kaffe og the er inkluderet i “Festpakken” (se Priser).
Øl og sodavand afregnes efter forbrug, og koster kr. 20,- pr. stk.
Cognac, Baileys og likør er inkluderet i “Festpakken”.
Øvrig spiritus serveres kun som hele flasker fra kr. 475,-.

Livet er for kort

til dårlig vin

Om os

Læs mere