Facebook

NYTÅRS-MENU 2017

 

NYTÅRSMENUEN (ud af huset) for 2017.

 

Er I nogle, der skal holde nytår sammen og gerne vil slippe for alt besværet med madlavning? Så har vi igen i år den glæde at kunne præsentere den rigtig gode løsning! Bestil maden og eventuelt også vinen hos os.

 

 

Forret:

 

Lækker tunsalat med forårsløg og urter, små salater med citronvinaigrettes og sesam, creme af mascapone, lime og stenbiderrogn, flot anrettet med skovsyre og shisokarse på glastallerken, lige klar til at sætte på bordet. Hertil serveres lune kuvertbrød og smør.

  

Hovedret:

 

Stegt oksemørbrad med bagte hvidløg og timian, kraftig rødvinssauce, kartoffelgratin med urter og rilette af langtidsbraiserede bryst, grov tomatsylt med skalotteløg samt råstegte grøntsager. Det hele er færdigtilberedt og skal blot lunes for herefter nemt at kunne anrettes på tallerken eller i fad.

  

 

Dessert:

 

Cremet Panna Cotta på Bourbonvanille og fløde, coulis af blåbær, jordbær og lime, friske bær, mynte og sprød marcipan. Anrettet i flotte vinglas lige klar til at sætte på bordet.

 

 Pris pr. kuvert kr. 375,-

 (min. 2 kuverter)

 

Menuen er sammensat så den passer til ALLE størrelser selskaber fra én kuvert til mange. Hvis I er flere end 4 personer leveres kødet i ét eller flere hele stykker, der er brunet og med en præcis vejledning på i forhold til, hvor lang tid det skal have i ovnen. Er I 1-4 personer, leveres kødet som tournedos'er, og skal derfor steges på panden (vejledning medfølger).

 

Bestil eventuelt også vores Nytårs-vinmenu 2017 .

 

Porcelæn- og glasservice bedes venligst returneret efterfølgende.

 

  

 

 

 

 

 

 

Kontakt information

Højelsevej 23
4623 Lille Skensved

CVR: 32997171 

Telefon: 56 16 99 97
Mobil: 25 40 22 12

 

Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

Højelse Vinkælder & Selskabslokale
Højelse Vinkælder & Selskabslokale

 

Højelse Vinkælder
Højelse Vinkælder