Facebook

“Vær gæst til egen fest....”

Menuer

 

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller råvarer! Hos os skal maden være en fantastisk oplevelse helt i jeres smag - altid frisklavet og udelukkende fremstillet af 1. klasses varer!
Alle muligheder er åbne! Herunder finder I lidt inspiration, idéer og priser, og når I beslutter jer for at holde jeres fest hos os, sætter vi os sammen og tilrettelægger menuen lige efter jeres ønsker.

 

  

Eksempel på festmiddag serveret ved bordene:


  • Laksesymfoni som flot kuvertanretning med tre slags laks – laksetatar af røget laks med rygeostecreme og purløg, laksemousse med sprødt og rogn samt varmrøget laks med salturt og syre. Hertil friskbagte flutes og smør  

     

  • Mør, rosastegt dansk kalvefilét med årstidens friske, sprøde grøntsager. Hertil Pommes Anna med hindbærcrisp og frisk timian samt kraftig sauce af svampe og kantareller. 

  

  • Kuvertanretning af den ægte Marcel-chokoladekage med tvist af lakrids anrettet med friske bær samt frisk mynte. Hertil vanilleis af bourbon-vanille.

                   

Pris pr. kuvert kr. 359,- 


 

 

Forretter:

 

Pris

pr. kuvert

 

Lun ærtesuppe med smørstegt kammusling flot anrettet med krydderurteolie og friske skud.

Hertil friskbagte flutes og smør. 

 

kr. 75,-

Vitello Tonnato - flot kuvertanretning af kalvefilét med kold tunsauce, krydderurter, kapersfrugt

og soltørrede tomater. Hertil serveres lune flutes samt ricotta med hjemmelavet pesto. 

 

kr. 65,-

Gazpacho – kold grønsagssuppe som hjemme i Spanien. Hertil sprødt og ryge-

ostecreme, blomster og friske skud.

 

kr. 65,-

Varmrøget laks serveret som flot kuvertanretning med mousse af æble, peberrod og

selleri samt krydderurter og lakserogn. Hertil friskbagte flutes og luksus olivenolie.

 

kr. 75,-

Smørdamtet torskefilét samt frisk stenbiderrogn anrettet med krydderurter, sprødt

rugbrød, aioli og agurk. Hertil friskbagte flutes og smør.

 

kr. 75,-

Carpaccio, som er en flot kuvertanretning af råmarineret kalvefilét med rucola, ristede

pinjekerner, Parmesan og soltørrede tomater. Hertil serveres lune flutes med ricotta med

hjemmelavet pesto.

kr. 69,-

   

Silkeskåret varmrøget Berberi-andebryst som flot kuvertanretning på bund af spæde

salater med valnødder og Cointreau-marinerede abrikoser samt flødepeberrod

- pyntet med spiselig blomst. Hertil friskbagte flutes og smør.

 

kr. 75,-

Anti Pasti af italienske specialiteter - Fx. Parmaskinke med melon, Vitello Tonnato og

hvidløgsmarienrede tigerrejer på dip. Hertil serveres friskbagte flutes samt ricotta med

hjemmelavet pesto.

 

kr. 89,-

Laksepluk af varmrøget laks med krydderurter, Aioli og vagtelæg anrettet på bund af små

salater med soltørrede tomater og lakserogn. Hertil friskbagte flutes og luksus olivenolie.

 

kr. 75,-

Flot kuvertanretning af lyn-grillet frisk tun, serveret med tangsalat, Mascapone og wasabi-

rogn. Hertil serveres friskbagte flutes og luksus olivenolie.

 

kr. 85,-

Laksesymfoni som flot kuvertanretning med tre slags laks – laksetatar af røget laks med

rygeostecreme og purløg, laksemousse med sprødt og rogn samt varmrøget laks med salturt og syre          

Hertil serveres friskbagte flutes og smør.

 

kr. 95,-

 

 

 

 

 

Hovedretter:

  Pris pr. kuvert

Oksefilét med bearnaisesauce, franske ærter med bacon og sugarsnaps, saltstegte små

kartofler med pil samt langtidsbagte cherrytomater på stilk. 

 

kr. 179,-

Mør og rosastegt dansk kalvefilét med årstidens friske, sprøde grøntsager. Hertil Pommes Anna med hindbærcrisp og frisk timian samt cremet kalvesky med svampe.

 

kr. 189,-

Perlehønebryst stegt med fløde og små druer. Hertil lys svampesauce af østershatte,

små nye kartofler med pil, sprøde grøntsager, herunder grønne asparges samt frisk æblesalat

med lime, ingefær og honning flot pyntet med rysteribs.

 

kr. 175,-

Kalvefilét stegt som vildt med baconcrisp, vildtsauce og små kartofler bagt i ovn. Hertil masser

af årstidens grønne grøntsager (herunder smørdampede grønne asparges, sugarsnaps m.m.)

og tranebærrand med druer og peberrod i fløde.

 

kr. 189,-

Som ovenstående ret med kalvemørbrad i stedet for kalvefilét.

 

kr. 225,-

Helstegt mør oksefilét med kraftig rødvinssauce, kartoffelgratin med smør og urter, langtidsbagte cherry-

tomater på stilk samt et væld af friske råstegte grøntsager (f.eks. babymajs, svampe, sukkerærter og grønne asparges).

 

kr. 185,-

Som ovenstående ret med oksemørbrad i stedet for oksefilét.

 

kr. 215,-

Helstegt dansk oksemørbrad og langtidsbraisseret oksebryst med gremolata. Serveret med

masser af årstidens grønne grøntsager (herunder smørdampede grønne asparges, sugarsnaps m.m.)

samt langtidsstegte cherrytomater m/ balsamico. Hertil små kartofler samt sauce Espagnole.

 

kr. 205,-

Rosastegt kalvefilét fyldt af dyrefilet på bund af årstidens grønne grøntsager samt små svampe.

Hertil tranebærrand, druer i fløde, små nye smørsauterede kartofler med pil og vildtflødesauce.

kr. 225,-

 

 

 

Grill:

 

Vi tilbyder også gerne at tænde op i den store grill og f.eks. lave helstegt pattegris, lam eller oksehøjreb.

Hertil stor tilbehørsbuffet bestående af f.eks.:

Vandmelonsalat med jordbær og feta, græsk salat og tzatziki, flødekartofler, små kartofter og rødvinssauce,

gammeldags broccolisalat med bacon, pastasalat med soltørrede tomater, grønne asparges og pinjekerner.

 

Pris pr. kuvert kr. 225,-

 

 

 

Desserter:

 

 

Pris

pr. kuvert

Sommerlagkage med bagt "blondiebund" og mousse af henholdsvis hvid chokolade og hindbær - flot

pyntet med friske bær, blomster og mynte.

 

kr. 65,-

Kælderens berømte hjemmelavede frugttærte med marcipan, chokolade og friske bær.

 

kr. 65,-

Kælderens hjemmelavede isrand af blød nougatparfait, fyldt med frisk sorbet

af hindbær elller appelsin - flot pyntet med karamelliserede nødder og citronmelisse.

 

 kr. 69,-

”Jordbær med fløde”, som er en hjemmelavet isrand af Bourbon-vanille og chokolade

fyldt op med jordbærsalat med frisk mynte. Hertil frisklavet jordbærcoulis.

 

kr. 65,-

Flot og elegant trifli anrettet i champagneglas - cognacmousse, fløde med hvid chokolade og

krunch af brownies, lakrids og mandel - toppet af med hindbær og syre.

 

kr. 75,-

Vinglas fyldt med salat af friske jordbær, blåbær og hindbær samt mynte, tilsmagt med

sukker og vanille og toppet op med vanillecreme af fløde og Mascapone.

 

kr. 65,-

Panna Cotta med Bourbon-vanille og fløde – flot og lækker italiensk dessert, anrettet og

serveret i vinglas med top af rabarber, makron og lakridsskum.

 

kr. 65,-

Kuvertanretning af den ægte Marcel-chokoladekage med nøddecrisp og chokolade.

Hertil bærsymfoni og frisk mynte samt vanilleis af Bourbon-vanille.

 

kr. 75,-

Kuvertanretning af friskbagte sprøde nøddekurve, som fyldes med vanilleis og jordbærsalat med mynte

 

kr. 75,-

Flot kuvertanretning med blød nougatparfait mellem karamelliserede nøddebunde.

Serveret med bærsalat af årstidens friske bær og Sambuca-sirup.

kr. 75,-
   

Kuvertanretning med tre gode oste og tilbehør som dessertpesto og mandler i honning.

Hertil serveres flutes og kiks.

kr. 79,-

 

Pandekagebuffet bestående af lune pandekager, 3 slags is, chokoladesauce og store frugtfade

med udskårne eksotiske frugter samt jordbær, melon, ananas m.m.

 

kr. 79,-

   

 

 

 

Natmad:

 

 

Pris

pr. kuvert

Vi tænder op i grillen og griller store slagterpølser og serverer dem på papskiver med

hjemmerørt sennep og ketchup samt små lune brød – mere end "lidt" hyggeligt!

 

kr. 55,-

 eller hjemmelavet suppe efter ønske, f.eks. flødelegeret kylling-/karrysuppe smagt til med

lidt chili, gammeldags oksekødssuppe med små urter samt kød- og melboller.

 

kr. 59,-

Flæskestegs-sandwichs-buffet – lun kamsteg med sprød svær, rødkål, agurkesalat

og sennep.

 

kr. 65,-

Buffet med rullepølse med sky og løg, 2-3 slags spegepølse, paté med cornichon og

peberfrugt samt 3 gode oste med druer og nødder i honning. Hertil friskbagt rugbrød samt smør

og flutes.

 kr. 75,-

 

   

 

Til velkomstdrinken eller kaffebordet: 

     

 

Pris

pr. kuvert

Jordbær dyppet i chokolade samt udskåret vandmelon og vandmelonsvane.

 

kr. 25,-

Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter samt ananas, melon, jordbær m.m.

 

kr. 25,-

Hjemmebagt kransekagekonfekt med mandler og chokolade.

 

kr. 25,-

Mexicansk rejedip - en fantastisk blanding af friske rejer, salsasauce, mozzarella,

springonions og frisk tomat. Serveres og spises med sprøde nachos.

kr. 49,-

 

 

 

Buffet:                  

 

Vi starter altid med en kuvertanrettet forret – se priser og muligheder under ”Forretter” i toppen af siden. Herefter dækker vi op på buffetbordet med lige præcis den menu, som I ønsker. Betragt nedenstående som forslag og idéer. 

Sammensæt selv efter jeres egne ønsker:

 

Vælg to "buffet-hovedretter" + en "let ret"  Pr. kuvert kr. 179,-
Vælg 3 "buffet-hovedretter" Pr. kuvert kr. 199,-
Pr. ekstra "let ret"  Pr. kuvert kr. 25,-  

 

 

Buffet hovedretter:

 

  • Smørstegte pousiner med druer og mandler. Hertil salat af friske æbler, spæde salater, valnødder, ingefær, lime og honning.

  • Hvidløgsmarineret lam med græsk salat, som består af oliven, feta og frisk oregano.

  • Duroc svinekrone stegt med citron og hvidløg hertil spidskålssalat med granatæble og ristet mandler.

  • Porchetta (italiensk steg af svinekød og krydderier) med salat af vandmelon, jordbær, rucola og feta.
  • Quiche Lorraine (tærte med bacon, ost og fløde) - hertil små salater med vinaigrettes, frisk parmasan, sprød bacon og krydderurter.

  • Helstegt kalvefilét med små ovnstegte kartofler med hvidløg og frisk rosmarin samt lys sauce af østershatte.

  • Røget og glaseret skinkesteg med flødekartofler.

  • Orangeglaserede berberi-andebryster med frisk rødkålssalat af rødkål, æbler, mandler og Cointreau-marinerede abrikoser.

  • Oksefilét med små ovnstegte kartofler med pil og krydderurter samt kraftig rødvinssauce med timian.

  • Hvidløgsmarineret kalveculotte med salat af rucola, lune ristede svampe, persille, citron og hvidløg.


 

Lette retter til buffet: 

 

  • Broccolitærte med bacon og mandler eller tærte med spinat, feta og soltørrede tomater.

  • Variation af solmodne tomater på bund af rucola med mozzarella, pinjekerner og frisk basilikum samt balsamico-glace.
  • Cæsarsalat med kyllingebryst, brød-croutoner, parmesan og cherrytomater samt ”Den ægte Cæsardressing”.

  • Kartoffeltærte med porre og bacon. Hertil hjemmelavet tomatpesto.

  • Grøntsagsfade med broccoli, grønne asparges, sugarsnaps m.m. med balsamico-marinerede rødløg, sprød bacon og pinjekerner.

  • Ægte parmaskinke flot anrettet med frisk honningmelon, jordbær og melonsvane.

  • Emmentalerbjælker, krydderurter og oliven.

  • Jordbær dyppet i chokolade samt udskåret vandmelon og vandmelonsvane.

  • Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter og ananas, melon og jordbær m.m.

     

 

 

Festmenu nr. 1:

 

Tallerkenanretning af laksepluk af varmrøget laks med krydderurter og creme fraiche, anrettet på bund af små salater med soltørrede tomater og lakserogn. Hertil friskbagte flutes og luksus olivenolie.

 

Buffet bestående af: 

  • Helstegt kalvefilét med små ovnstegte kartofler med hvidløg og frisk rosmarin samt lys sauce af østershatte.

  • Smørstegte pousiner med druer og mandler. Hertil salat af friske æbler, spæde salater, valnødder, ingefær, lime og honning.

  • Frisk tranebærrand med æbler, selleri og valnødder - flot pyntet med druer i fløde, frisk timian og rysteribs.
  • Salat af årstidens sprøde grøntsager med balsamico-marinede løg, sprød bacon og ristede pinjekerner.

 

Dessert-buffet:

  • Kælderens berømte hjemmelavede frugttærte med marcipan, chokolade og friske bær.

Store flotte fade med udskårne eksotiske frugter samt ananas, melon og jordbær m.m.

 

Pris pr. kuvert kr. 359,-

 

Festmenu nr. 2 - italiensk:


  • Carpaccio, som flot kuvertanretning af råmarineret kalvefilét med rucola, ristede pinjekerner, parmesan og soltørrede tomater. Hertil flutes, friske krydderurter og luksus olivenolie fra Australien.

    Herefter buffet, som f.eks. kan bestå af:

  • Penne al Salmone - pasta i hvidvinssauce med stykker af varmrøget laks.

  • Insalata Caprese - tomatsalat med frisk mozzarella og basilikum, anrettet på spæde salater. 

  • Helstegt kalvefilét med små ovnstegte kartofler med hvidløg og frisk rosmarin samt lys sauce af østershatte.

  • Kyllingebryst med soltørrede tomaterer og pancetta på bund af risotto med små svampe. 
  • Gode oliven samt frisklavet pesto i lerkrukker og ”rigtige” madbrød med frisk oregano. 

  • Vinglas fyldt med hjemmelavet vanille Panna Cotta toppet op med hindbær-”skum”, friske hindbær og mynte. 

 

Pris pr. kuvert kr. 375,-

 

 

 

Festmenu nr. 3:

 

Forrets-buffet bestående af:

Fade med frisk stenbiderrogn, små kartofler, krydderurter og creme fraiche.

Små salater med varmrøget laks, rejer, soltørrede tomater, dressing og grønne asparges

Anti Pasti-fad med parmaskinke, melon, italiensk spegepølse, oliven m.m.

 Hovedrets-buffet:

  • Oksefilét med små ovnstegte kartofler med pil og krydderurter samt kraftig rødvinssauce med timian.

  • Porchetta (italiensk steg af svinekød og krydderier) med flødekartofler
  • Salat af vandmelon, jordbær, rucola, feta og rødløg.

  • Spidskålssalat med ristet saltede mandler, granatæblekerner og hvidløgsvinaigrettes

 

Pandekage-buffet:

 

  • Lune pandekager, 3 slags is, chokoladesauce og store flotte frugtfade med udskårne eksotiske frugter samt jordbær, melon, ananas m.m.

 

 

 

   Pris pr. kuvert kr. 369,- 

 

 

Øvrige priser:

 

Som udgangspunkt koster lokalet kr. 7.000,- inkl. to værter (i ca. 8 timer / min. 25 kuverter).

 

Hertil kommer Festpakken, som består af:

  • Velkomstdrink serveret i champagneglas (f.eks. italiensk champagne) samt grissini og nødder. 

  • Efter maden sættes kaffe, the, cognac, Baileys og likør (næsten ad libitum) samt hjemmebag, slik og chokolade frem.

  • Senere sætter vi chips og nødder på bordene.

 Endvidere sørger vi for bordopdækning, blomster, opvask, afrydning og rengøring - I kommer som gæster!

 

Pris pr. kuvert kr. 99,-

 

Hertil kommer forbrug af øl/vand/vin samt evt. ekstra personale.


 

 

Vine / drikkevarer: 

Hos os vil vi gerne have, at I har mulighed for også at nyde gode vine til jeres selskab.
Derfor serverer vi alle vores vine til almindelig udsalgspris - altså samme pris som vinen koster i vores forretning = ingen proppenge eller andre tillæg. Vine fra kr. 75,- (se Vinliste ).


Når I booker et arrangement hos os foreslår vi, at vi mødes og i fællesskab sammensætter menuen for så vidt angår maden, og herefter en tilhørende vinmenu.
Kaffe og the er inkluderet i "Festpakken" (se Priser).
Øl og sodavand afregnes efter forbrug og koster kr. 12,- pr. stk.
Cognac, Baileys og likør er inkluderet i "Festpakken".
Øvrig spiritus serveres kun som hele flasker fra kr. 375,- pr. flaske.

 

 Forret Pindemad Dessert br Vandmelonsalat

 

PS. Vi forbeholder os ret til eventuelle prisændringer.

 

Kontakt information

Højelsevej 23
4623 Lille Skensved

CVR: 32997171 

Telefon: 56 16 99 97
Mobil: 25 40 22 12

 

Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

Højelse Vinkælder & Selskabslokale
Højelse Vinkælder & Selskabslokale

 

Højelse Vinkælder
Højelse Vinkælder